Create an Account

Shopping cart

Close

Geen producten in de winkelwagen.

Zomerfeest

7 maart 2018

Diamantine organiseerde aan het zwembad van het Tahiti-strand een ladies-only zomerfeest met de aanwezigheid van verschillende influencers en bloggers. Dit was een gelegenheid voor het merk Bigdil om zijn verzameling strandaccessoires te presenteren. In een ontspannende en zomerse sfeer bewonderden de gasten een fashionshow Beachwear “Accessoires by Bigdil”.

Continue Reading

Lancering nieuwe collectie AH19

7 maart 2018

De collectie van dit jaar komt met veel bijzondere nieuwtjes in het ontwerpen van kleding: nieuwe snitten, gedurfde kleuren geïnspireerd door internationale modeshows. Nieuwe warme en zachte materialen en vooral het concept van het duo Djellaba met bijpassende sjaal.

Deze collectie bestaat uit 3 thema’s:

– LIME TIJD die de kleur “citroenschil” benadrukt, een geweldige trend van dit seizoen, combinerend met pre-winter tonen zoals groen en mauve.

-Van diep rood tot smaragdgroen tot diepblauw, BASIC DIVISION biedt nieuwe klassiekers in een tijdloos kleurenpalet voor een gezellige winter.

-BEYOND BEAUTY is de chique en glamour collectie die ons verzoent met rode wijnen, van paars tot bordeaux. Zachte materialen zoals bont en suède staan ook in de schijnwerpers in deze collectie die de codes van traditionele Marokkaanse kleding opnieuw bezoekt.

Continue Reading

Nieuwe Diamantie-winkel in Nederland

6 maart 2018

Diamantine zet zijn ambitieuze internationale ontwikkelingsplan voort en draagt bij aan de lange lijst van gastlanden, Nederland. Deze nieuwe opening is gepland voor midden oktober 2018 in het prestigieuze winkelcentrum van Utrecht.

Continue Reading

Ramadan vibes

6 maart 2018

Ter gelegenheid van de maand Ramadan heeft Diamantine een capsulecollectie gelanceerd met een volledig voorstel om het gehele gezin te kleden tijdens deze heilige maand.

Continue Reading

Happy customers

6 maart 2018

Terug in afbeeldingen op de verschillende berichten van onze #Happy customers in Diamantine-outfit
Modeshow van 2018

De prestigieuze jaarlijkse Diamantine-parade in lasqala. Diamantine heeft zijn nieuwe collectie 2018 veelkleurig en gedurfd onthuld, zowel rijk als subtiel, met een overwicht aan zachte en vloeiende materialen. Perfecte looks om de zoete avonden aan te vullen.

Continue Reading
Back to Top