Create an Account

Shopping cart

Close

Geen producten in de winkelwagen.

Over  Diamantine Nederland

Op 13 oktober 2018 heeft Diamantine Nederland haar deuren geopend in Utrecht en is daarmee het eerste filiaal van Diamantine in Europa.

Diamantine is een mode-onderneming die haar oorsprong heeft in Marokko en die 17 jaar geleden begonnen is met het ontwerpen en verkopen van betaalbare kleding en accesoires geinspireerd op de Marokkaanse traditie en met oog voor de laatste modetrends.

Diamantine Nederland biedt in haar winkel en online een uitgebreide en gevarieerde collectie met tunics, gandouras, djellabas, kaftan’s en accessoires voor zowel dames, heren en kinderen. Diamantine brengt elke jaar meerdere collecties uit.

In Marokko is Diamantine uitgeroepen tot “Beste Marokkaans franchise merk 2015”,  Diamantine wil dit succesverhaal voortzetten in Europa en begint met een winkel in Nederland.

Duurzaam ondernemen

Diamantine wil met haar producten creativiteit en elegantie uitstralen maar vindt het echter ook belangrijk de lokale bevolking en de kleine ondernemer te betrekken bij het ontwerp en de productie. Bij de ontwikkeling van al haar producten werkt Diamantine nauw samen met lokale ambachtslieden uit de omgeving van Fez, Marrakesh en Sefrou. Op deze manier wordt de eeuwenoude ambacht voortgezet en draagt Diamantine ook een steentje bij aan de lokale economie.

Diamantine-  Inspiration traditionelle, creations modern.

Back to Top